Ammuntakurssin varustus


Ohjeita varustuksesta ammuntakurssin (28.-29.5.) osallistujille:




Varaa mukaan ulkoiluvaatetus. Kurssille on tilattu poutakeliä, emme vielä tiedä ehtiikö perille. Vaihtelevaan säähän kannattaa varatua, mutta kaatosateessa emme sentään ammu. 

Ota mukaasi henkilökohtaiset suojavarusteet (kuulosuojaimet, suojalasit), järjestäjillä on rajoitetusti lainavarusteita.  Muistiinpanovälineet kannattaa varata omia merkintöjä varten. 

Opetusmateriaalina on Suomen metsästäjäliiton metsästysammunnan ABC-opas.  Jos omistat kyseisen oppaan aikaisemmilta kursseilta, ota mukaasi.

Patruunoista on annettu ohje jo aikaisemmin, kerrataan vielä;


Haulikonpatruunat 12/70 kuuluvat kurssimaksuun. Jos omistat muun kaliberisen haulikon kuin 12, varaa patruunoita n. 25 kpl.

Kiväärinpatruunat eivät kuulu kurssimaksuun. Emme pysty varaamaan kaikille patruunoita, koska kaliberivalikoima on laaja toisin kuin haulikossa. Jos tuot oman kiväärin, ota patruunoita n. 20 kpl mukaasi. Poikkeuksena on kaliberi .308, johon on saataissa patruunoita myös paikanpäällä hintaan 0,25€/kpl.  Rahaa et tarvitse. Saat kurssilta mukaasi ohjeen, miten maksaa pankkiin. Niille, joilla ei ole omaa kivääriä löytyy laina-aseita ja patruunoita hintaan 0,25€/kpl.

Järjestämme kahvitukset/teen sekä ruokailut. Lisäksi on tarjolla mehua/vettä janojuomaksi.

Kurssiin liittyissä asioissa voi kääntyä puoleeni, parhaiten saat kiinni tekstiviestillä, lisätietoa on myös Pihtiputaan Ampujien sivuilla.


Kurssiterveisin,

Heikki Hämäläinen
0400 943 487

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ratavaraukset uudistuvat